Bolognai spagetti

Hozzávalók:

  • 100 g szójagranulátum
  • 1 l paradicsomlé
  • tönköly spagetti tészta
  • 1 db hagyma
  • növényi sajt (elhagyható)

Készítsük el a bolognai mártást: A szójagranulátumot fél óráig, sós vízben főzzük. A hagymát megpirítjuk kókuszolajon, majd hozzáadjuk a granulátumot, amiről előzőleg leszűrtük a vizet. Felöntjük paradicsomlével, s kedvünk szerint ízesítjük (oregánó, bazsalikom, stb.). Körülbelül fél óra alatt fő meg.

Spagetti tésztával, s növényi sajttal tálaljuk. Ajánlom hozzá az újhagymát, ízben nagyon passzol hozzá.

bolognai1

bolognai2

visszanyil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.