Medvehagymás keksz

Hozzávalók:

  • 200 g zabkorpa
  • 100 g növényi vaj
  • 2 maroknyi medvehagyma
  • pár kanál csicseriborsó liszt
  • 3 paradicsom
  • 1 paprika

A zabkorpát a vajjal, s kis kanálnyi sóval összegyúrjuk, majd belegyúrjuk az összevágott medvehagymát is. Tetszés szerinti vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk, s mehet is a sütőbe. 180 fokon 20-25 percig sütjük. Növényi sajt falatokat, és mártogatóst készítettem hozzá. A mártogatós összeturmixolt paradicsomból, paprikából, és fűszerekből áll, kevés csicseriborsó liszttel sűrűsítve.

hagymas-tonkoly2

hagymakeksz

visszanyil

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.