Hozzávalók:
- 1 db tök
- csicseriborsó liszt
- tönköly panírmorzsa
A tököt felszeleteljük és bepanírozzuk. A panírozáshoz szükségünk lesz csicseriborsó lisztre. Ide kattintva tudod megnézni a panírozás folyamatát. Ezután forró kókuszolajban kisütjük.
Köretként uborkasalátát, házi kecsapot és sült krumplit készítettem. Az uborkaszeleteket édes vízben áztattam, ecet helyett pedig egy csapott kis kanál aszkorbinsavat használtam. A kecsapot cukormentes paradicsomsűrítményből készítem, édesítővel és oregánóval keverve. A sült krumplit mindig sütőben sütöm. Miután felvagdosom a krumplikat, beleteszem egy tálba, és meglocsolom pár kanál kókuszolajjal. Miután megszórom sóval és rozmaringgel, kézzel átkeverem a krumplihasábokat, és végül kiterítem egy sütőpapíros tepsire. Sütőben 200 fokon pirulásig sütöm.