Rántotta

Hozzávalók:

  • csicseriborsóliszt
  • zöldségek ízlés szerint
  • víz

Bizony. Rántotta, tojás nélkül. Nem tudok pontos mennyiségeket írni, készítés közben látni fogod majd, hogy viselkedik a csicseriliszt, s hogy mennyire lesz szükséged belőle. Körülbelül 3 evőkanál csicseriborsó liszt felel meg 2-3 tojásnyi adagnak. A lisztet minden esetben össze kell keverni pár kanál vízzel, palacsintatészta állagúra. Wokban megpárolhatunk hagymát, csíkokra vágott sárgarépát, stb, amivel épp megkívánjuk. Majd a forró wokba beleöntjük a masszánkat, rá a megpárolt zöldségekre. Hagyjuk pár percig sülni, majd elkezdhetjük összetúrni, vagy megfordítani. Lehet, hogy még ragadós lesz, ez esetben hagyjuk még pirulni, s azután fordítsunk rajta. Pár alkalom után meg fogod tanulni, mennyi lisztből készíts számodra elegendő adagot. Ez a fajta rántotta egészséges, tápláló és finom is. : )

csicseri-rantotta

visszanyil

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük